نوشته شده توسط : vzwdolor

به گزارش ایرنا، به نقل از این گزارش تحقیقاتی كه براساس یك نظرسنجی از سوی دانشگاه آزاد برلین منتشر شده، دانش آموزان آلمان اطلاعات بسیار كمی از تاریخ و گذشته كشور خود دارند و از این نظر بسیار فقیر هستند.

برپایه یك نظر سنجی كه از میان هفت هزار و 500 دانش آموز در پایه های تحصیلی 9 و 10 دبیرستان و در پنج ایالت آلمان انجام شد، بیش از 40 درصد از پاسخ دهندگان قادر به تشخیص

تفاوت میان دمكراسی و دیكتاتوری در تاریخ كشور خود نبوده اند.

براساس آمارهای حاصل از این نظرسنجی، تنها 50 درصد از دانش آموزان پاسخ دهنده به سوالات مطرح شده،از رژیم نازی آلمان به عنوان یك نظام دیكتاتوری نام برده اند و نزدیك به 30 درصد از دانش آموزان نیز حكومت كومونیستی سابق در آلمان شرقی را مصداق بارز دیكتاتوری معرفی كرده اند.

از نكات جالب در این نظر سنجی اینكه، تنها 50 درصد از پاسخ دهندگان موفق به این پاسخ شدند كه نظام سیاسی جمهوری آلمان غربی سابق نمونه دمكراسی بوده است و 60 درصد آنها نیز، آلمان متحد را به عنوان یك نظام دمكراسی در كشور خود معرفی كرده اند.

برپایه این نظر سنجی، بیشترین اطلاعات دانش آموزان شركت كننده در این نظرسنجی از حكومت نازی ها در آلمان بوده است درحالی كه در رابطه با آلمان غربی، آلمان شرقی و آلمان متحد اطلاعات ناچیزی دارند.

مقام های سیاسی آلمان نتایج حاصل از این نظرسنجی را نگران كننده خوانده و از مسوولان آموزش و پرورش خواسته اند تا به این موضوع مهم توجه بیشتری نشان دهند.

این درحالی است كه انتشار گزارش سالیانه نهادهای مسوول آموزشی از وضعیت آموزش در ایالت های آلمان توسط دولت در هفته گذشته نیز نتایج تعجب برانگیز و نگران كننده ای در بر داشته است.

براساس اطلاعات ارایه شده از این گزارش،حدود 20 درصد دانش آموزان 15 ساله در آلمان هنوز نمی تواند بدرستی بخوانند و معنی متن های خوانده شده را خوب و صحیح درك كنند.

این گزارش تاكید دارد،كسانی كه با خواندن مشكل دارند و بویژه دانش آموزانی كه مهاجر الاصل هستند،از مشكلات شدید آموزشی برخوردارند.

به موجب این گزارش، خانواده هایی كه فرزندان زیاد دارند و همچنین دانش آموزان تك والدینی از مشكلات بیشتری در تحصیل برخوردارند.

مشكل اصلی این است كه بسیاری از فرزندان مهاجرین اطلاع ندارند كه سیستم آموزشی آلمان چه امكاناتی در اختیار آنها قرار می دهد چون هیچ اطلاعات و توضیحی در این زمینه به آنها داده نمی شود.

این گزارش حاكیست،حدود 15 تا 20 درصد جوانان آلمانی عملا از نظر آموزشی در شرایط پسرفت تحصیلی هستند و بویژه دانش آموزانی كه ترك تحصیل می كنند در وضعیت بسیار سخت تری قرار داشته و آینده آنها به هیچ عنوان مشخص نیست.

براساس گزارش نهادهای آموزشی آلمان، در حیطه اقشار مرفه خانواده ها بیشتر فرزندان خود را به مدارس خصوصی می فرستند و در برخی ایالت های آلمان بویژه در مناطق آلمان شرقی نزدیك به 10 درصد دانش آموزان دبستانی در مدارس خصوصی درس می خوانند.

آلمان در حیطه مهد كودك ها با مشكل جدی مواجه است و نزدیك به 260 هزار كودك در انتظار جای خالی هستند. مشكل از اینجا ایجاد شده كه براساس رای دادگاه همه خانواده ها

این حق را دارند كه برای فرزند خود مهد كودك مناسب در اختیار داشته باشند، اما زیر ساخت های مناسب برای این منظور فراهم نیست.

این گزارش در بخش دانشگاه ها و مراكز عالی نیز وضعیت را به مراتب بغرنج تر عنوان می كند به طوری كه، تا سال 2015 نزدیك به 300 هزار نفر كمبود ظرفیت در دانشگاهها وجود دارد.

كارشناسان آموزشی از دلایل اصلی بوجود آمدن این شرایط را لغو قانون سربازی اجباری و همچنین تغییر سیستم آموزشی آلمان در دوره قبل از دانشگاه و كاهش آن از 13 سال به 12 سال می دانند كه موجب هجوم یكباره متقاضیان ورود به دانشگاهها شده است.

دانشجویان همچنین با مشكلات عدیده ای اعم از كمبود امكانات و فضای آموزشی و همچنین خوابگاه های دانشجویی مواجه هستند.

اطلاعات منتشر شده از سوی اداره آمار آلمان نیز حكایت از این دارد كه بیش از نیمی از دانشجویان دانشگاه‌های آلمان تحصیلات خود را در زمان مقرر و از پیش تعیین شده به اتمام نمی‌رسانند.

براساس پژوهشی كه از سوی اداره‌ آمار آلمان صورت گرفته است،تنها ۳۹ درصد از ۳۰۹ هزار دانش‌ آموخته‌ دانشگاه‌های آلمان در سال ۲۰۱۰ میلادی توانسته‌اند تحصیلات خود را در زمان مقرر به پایان رسانند.

اروپام** 2051** 1701**1080** 3404





:: برچسب‌ها: تابستان , گل ,
:: بازدید از این مطلب : 111
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 8 تير 1391 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: